Durant aquest trimestre el nostre alumnat del batxillerat científic està participant en diferents visites i activitats relacionades amb la matèria de Química.

La primera, organitzada per la facultat de Ciències de la UAB, els ha permès participar en les Jornades de Química Interactiva, dedicant tot un matí a la recerca de laboratori. Treballant de forma segura i aplicant els coneixements de classe han reparat gels per polimerització i fet l'anàlisi d'aigües residuals amb diferents substàncies.

En una segona sortida han visitat les instal·lacions del Servei de Salut Pública del municipi de l'Hospitalet per conèixer, de primera mà, com funciona un laboratori real d'anàlisis químiques i microbiològiques. Els ha servit per complementar la seva formació curricular en les matèries de química i microbiologia mitjançant instruments diversos.

Com activitat final han presentat els seus informes de treball a la resta de la classe. Una oportunitat per a la millora de l'expressió oral i l'exposició digital de continguts.

N'han gaudit molt alhora que han vist, tant en l'àmbit universitari com en un laboratori real, què és la química de veritat: saber més, amb colors entre tubs d'assaig, del món actual que ens envolta.

Jornades de Química Interactiva

Servei de Salut Pública

Exposicions a classe