Recull de projectes i activitats diversos
Activitat Descripció
Grup Experimental Plurilíngüe (GEP). Aprendre anglès en context.

Video 1 al canal youtube.

Video 2 al canal youtube.

Concurs de reptes matemàtics LA MATMOTA/2016.

Video al canal youtube sobre l'activitat.

Activitat iniciada el curs 2010-2011 on es treballa la proporcionalitat de manera transversal. Es recullen les activitats realitzades pels professors de les diferents matèries, amb la col·laboració dels alumnes, en un seguit de documents pdf editables.
¿Y quién nos enseña a vivir? En el primer capítulo de Tengo una pregunta para mí, el narrador y presentador, Basilio Baltasar, rastrea el estado de nuestra escuela: sus penurias y esperanzas. Y conversa con Fernando Savater, Rafel Argullol, Josep Mª Flotats y Paco Ibañez. Programa de RTVE gravat en part al nostre institut.
Article realitzat el curs 2008-2009 per en Jordi de Manuel Barrabín professor de Ciències Naturals de l'institut, amb la col·laboració dels alumnes de quart d'ESO, on es treballa la conveniència d'esmorçar sa. (Article publicat a la revista de l'Institut número 20
Miniprojecte realitzat el curs 2007-2008 pels alumnes de tercer d'ESO en el marc de l’Agenda 21 de l'Hospitalet de Llobregat.
Activitat del crèdit de síntesi del curs 2005-2006 realitzada pels alumnes de primer d'ESO. L'activitat es basa en un treball realitzat al Zoològic de Barcelona i una visita a Cosmocaixa.
Projecte iniciat el curs 2001-2002 en el marc de l’educació mediambiental: “La casa solar” (Premi de les jornades científiques i tecnològiques de l'Hospitalet de Llobregat, curs 2002-2003), “Diseny i construcció d’un hivernacle sostenible” (1r Premi en el Concurs El Recorregut de l’Energia organitzat per l’Institut Català d’Energia del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, curs 2002-2003. Menció especial al concurs El recorregut de l'energia, - ICAEN - edició 2004). Aquest neix de la voluntat de treballar interdisciplinariament en el disseny, la preparació i l’execució d’un projecte d’ús d’energies renovables , el seu coneixement , i les seves avantatges respectes als combustibles fòssils . És un projecte realitzat entre els departaments de Ciències, Tecnologia i Visual i Plàstica amb alumnes de 4art d’ESO.