El passat 10 d’octubre, els alumnes d’Aula oberta van fer un recorregut al llarg de la vida de Pablo Picasso a través de les seves obres. En primer lloc,  van ser rebuts amb els braços oberts pel museu Picasso; en segon lloc,  van gaudir de totes les obres que el pintor va fer sobre el tema de "Les Menines"; per últim, es van sorprendre amb el quadre dels colomins en descobrir que Picasso el va fer mentre descansava de pintar la sèrie de "Les Menines". Aquesta anècdota sobre el pintor només es pot descriure amb una paraula: PASSIÓ.

Si no heu anat a aquest museu, des de l’Institut Europa vos animem a fer-ho!  És una experiència molt gratificant."

"Pintar és una altra manera de portar un diari” (Pablo Picasso).

? Some students of our school took the B1-B2 English exams at EOI Hospitalet Llobregat and almost all of them have succeeded because they worked hard and as the AMPA said in the 4th ESO graduation festival “Success comes through sustained effort”. Congratulations! You are the best!

Congratulations !!

Ja hem acomiadat el curs!

I ho hem fet de la millor manera possible, en un marc de glamour incomparable ✨, que va ser la gala de premis EMMA (Europe Movie Making Awards? ?), i... en anglès ! ?

Els millors treballs audiovisuals van obtenir premi i una preciosa estatueta commemorativa. ? Vam passar molts nervis perquè ningú no en coneixia ni els nominats, ni els guanyadors, fins al darrer moment! Va ser superemocionant!

Durant la cerimònia vam gaudir d'actuacions musicals sublims ? i vam presenciar també el lliurament de premis tan esportius ⚽? com el premi al mèrit matemàtic ?.

Ens hem acomiadat amb el millor regust de boca, i ja amb ganes de començar el curs vinent

Fins la propera edició !!

El passat divendres alguns alumnes de l'aula d'acollida van participar al XIV certamen literari en llengües d'origen de la UNESCO al Casinet d'Hostafrancs.

Amics UNESCO Barcelona promou des de fa catorze anys aquest certamen literari adreçat a tots els infants i adolescents de Catalunya amb la voluntat d’ajudar a conèixer, respectar i valorar la diversitat cultural i lingüística dels alumnes de les nostres escoles.

Vam pasar-ho molt bé fins i tot vam guanyar una pilota del Barça!