Aquest any el final del curs ha estat d'allò més emocionant!! Després de dues setmanes superengrescadores, amb tallers impartits pels alumnes, concert de piano (en directe i en streaming, depenent del curs del públic) i la sortida a la platja promoguda per l'AMPA, va arribar la sessió de cloenda amb el concurs de cançons "EUROVISIÓ".

Aquest concurs va suposar la culminació d'un treball competencial de conscienciació ecològica i respecte al mediambient, promogut des de TOTS els àmbits educatius, en el qual cada grup classe exposava el treball final: un videoclip d'una cançó amb la lletra adaptada al projecte. Hem de dir que, fora de concurs, el profes també vam voler fer el nostre videoclip.

La final va ser trepidant, els representants de cada classe atorgaven les puntuacions als participants, puntuacions que anaven pujant al marcador EN RIGORÓS DIRECTE !! I el guanyador es va decidir justament a l'última puntuació. No cal dir que el nivell va ser altíssim, els tres primers classificats van distar entre ells en un sol punt. Vam poder gaudir una segona vegada del videoclip de 1r de Batxillerat Social Humanístic, que van guanyar un molt original i desitjat premi: una batalla d'aigua contra...ELS PROFES!! Els alumnes, que van guanyar els profes de lluny, es van divertir molt (ha, ha, ha! quins riures!).

I amb això vam concloure un any estrany, molt dur pels alumnes, famílies i profes, però en què hem aconseguir enfortir el vincle que ens uneix, i crec que tots hem sortit del curs més forts de com l'hem començat.

Una abraçada enorme a tots, ens veiem al setembre 😘

⏰ 13:30 a 14:30

Enguany la Fundació Scientia i el Parc Científic i Tecnològic de Tenerife organitzen la Gran Final FIRST Lego League Espanya en un format en línia. El nostre equip de ESOBOT format per alumnes de 4t d'ESO va aconseguir, en el seu primer any, la fita de classificar-se per aquesta final.

Volem destacar que, tot i les dificultats, ja heu demostrar que sou uns veritables campions/es. Us emporteu una experiència que no oblidareu mai. la vostra constància, treball i voluntat de millora serà el que us portarà a assolir les metes que us marqueu.

Moltíssimes gràcies i Molt Bon Estiu !!!

El passat divendres, 18 de juny, l’Adrià de 1r d’ESO va fer un concert de final de curs. Va interpretar al piano peces de diferents estils musicals.Tots vam gaudir molt durant el concert i vam descobrir el gran talent musical de l’Adrià. Esperem aviat tornar a repetir l’experiència i que l’Adrià continuï creixent com a pianista.

Programa del concert