5.30h de la matinada del dilluns 28 de gener. Un Autocar, i un bon grapat d'alumnes, professors i famílies es troben davant de l’institut. On van? Què planegen? Què volen fer? Els esperen dos dies de neu i d’esquí!

Al llarg d’aquests dos dies, han caigut, s’han aixecat, s’han tirat boles de neu, han après a fer la “cunya” i, sobretot, han disfrutat de valent del bon temps que els ha fet. El millor de tot? Bon ambient i bona companyia. Que caus? El teu company t’ajuda a aixecar-te? Que tens por? No et preocupis, que t’acompanyen. Que no t’acaba de sortir? Et continuem animant. Però sempre amb el somriure a la cara.

I finalment podríem dir que del nostre grup han sortit uns petits esquiadors professionals!

This is the video made by the Erasmus students during their stay in Barcelona. They took photos about the amount of waste generated in our city with the aim of encouraging people to reduce, reuse and recycle as much as possible in order to create a green and clean city.

Ja les tenim aquí! Aquesta setmana han començat les tradicionals competicions de futbol, voleibol i bàsquet.

Com tots els anys, els partits es jugaran a l’hora de l’esbarjo de dimarts a divendres, a les instal·lacions de l’institut.

Al partit inaugural s’han enfrontat 2 equips de 1r de l’ESO amb un resultat de 2-0 a favor del Bellvitge F.C, el qual ha fet un magnífic partit contra l’equip Elite. L’encontre ha sigut molt disputat i intens com s’ha pogut comprovar amb la contusió del Nil Sharma, el qual ha hagut de deixar la pista per uns instants per ser atès d’una inoportuna lesió. Segons declaracions del Nil, “No importa el dolor, solament importa donar espectacle, estava impacient per tornar a la pista”.

Aquesta visió de la competició també es trobava a les graderies, on el nombrós públic ha gaudit del meravellós espectacle ofert al partit.

Our 3rd year with Slovenian Language assistants! First Primoz, then Marusa and now Tina and Demi, dynamic and friendly assistants who have just arrived at our school to help our students improve their communication skills in English (very important for the ones who are taking part in the exchange with the Danish school or in the Erasmus project) and thanks to their presentations we will know more about their country and culture.

We wish them an enjoyable and unforgettable Erasmus traineeship experience with us.

Welcome to our school