Entre el 20 d'abril al 26 d'abril es realitzarà la preinscripció pel Batxillerat, ambdós inclosos. Les principals novetats tenen a veure amb la presentació de sol·licituds, ja que s’elimina definitivament qualsevol documentació en paper, la sol·licitud s'ha de presentar mitjançant un formulari electrònic, disponible en el portal Preinscripcio.gencat.cat

Així i tot, si alguna família necessita assessorament, es pot posar en contacte per telèfon o correu electrònic i us ajudarem. Si cal, us donarem cita prèvia si necessiteu suport per presentar la sol·licitud.

Us informem que l'oferta inicial de l'Institut Europa és de 7 places per a 1r de Batxillerat i 10 per a 2n de Batxillerat. Les modalitats que us oferim són:

    - Ciències i tecnologia

    - Humanitats i ciències socials

La concreció curricular, d'aquest any, de cada una de les modalitats les podeu veure en aquest PDF

This school year 2021-2022, we will count once more on the help of Hannah Cox as the language assistant of the 4th ESO students. As we announced in previous years, the help of a language assistant in the secondary schools of L’Hospitalet de Llobregat is part of a programme carried out by the City Council and the Catalan Education Department.

The language assistant is a native speaker of English who helps the students in many tasks, particularly in the one to improve their oral skills. We are lucky not only to have a language assistant but also to have Hannah, whom we already know from last year.

Welcome, Hannah!

Ahir vam celebrar a l’ Institut Europa la graduació de 2n de Batxillerat. No va ser com ens hauria realment agradat, ja que degut a les mesures COVID varem de mantenir la distància entre les persones, portar mascaretes, només van poder venir els pares i alguna àvia o germà i sense piscolabis o sopar com havíem planejat, però la vam poder celebrar. No volíem pas que després d’haver estat tants anys amb nosaltres (6 la majoria) no poguessin tenir la seva graduació.

Els desitgem molta sort, que segueixin els seus somnis, i amb esforç i constància els aconseguiran.

Malauradament, la situació de pandèmia que estem vivint no ens permet fer la tradicional trobada amb l'alumnat de 6è de les escoles públiques del barri i ho hem de substituir per videoconferències.

Seran els exalumnes d'aquestes escoles, que cursen ara 1r d'ESO al nostre centre, qui els explicaran les seves experiències en el pas a l'Institut i com s'hi han adaptat, i respondran les preguntes que els alumnes de primària vulguin plantejar.

S'apropa el final de l'etapa de primària i el començament de l'ESO, i ben aviat els alumnes de 6è hauran de prendre la decisió d'escollir un institut.