Amb molta Il·lusió enguany hem estrenat l’aula taller de matemàtiques, un espai on els alumnes poden manipular els conceptes matemàtics, verificar-ne les propietats, descobrir les relacions internes de les matemàtiques i les externes, és a dir, l’aplicació dels conceptes matemàtics a les altres assignatures.

Un espai amb material específic, com les regletes Cuisenaire, la balança Montessori, la línea del 20 Bortolato, la Ritabella di Rita Bertole i amb material genèric com fulls que doblats es converteixen en els postulats d'Euclides, rellotges que marquen fraccions equivalents, miralls i ampolles per treballar fraccions, ventalls per simular rotacions de semirectes...

veure els vídeos #FemMates

Atesa la importància de les llengües estrangeres tant per seguir una carrera universitària com per buscar feina, us comuniquem que s’obre una convocatòria extraordinària a les EOI pel divendres 7 de febrer de 2020 i la inscripció la farem el dilluns 18 de novembre de 2019.

Cal tenir 15 anys, haver cursat el 2n d’ESO, portar el DNI vigent i, si és possible, adherir-se a una reducció o exempció de la tassa d’examen (B1: 75,35€ o B2: 92,85€) portant el carnet de família nombrosa o el que es requereixi, segons el cas. Els alumnes interessats han d‘adreçar-se a la Pilar, que els facilitarà el material i els informarà dels dies per a la preparació.

Els alumnes que necessitin més temps per preparar-se comptaran amb una altra convocatòria a final de curs.

Fins ara, els resultats en el nostre centre han sigut exitosos. Us animem a apuntar-vos.

Apunta't!

L'Institut Europa ja ha començat el curs 2019-20. Tenim un munt de projectes i activitats per engrescar l'alumnat, que ja ens ha demostrat que és ple d'energia per dur-los a terme.

La primera setmana l'ha protagonitzat, un any més, l'alumnat novell de primer d'ESO. Tots ells i elles han tingut una setmana per conèixer-se, conèixer el professorat i també el centre en què esperem visquin una secundària plena d'aprenentatges i experiències. A tots, estudiants novells i veterans, els donem la benvinguda un curs més!