És el temps de les Superheroïnes i dels Superherois

Moltes vegades, quan les coses es compliquen i sembla que trobar una solució és molt difícil, apareixen al nostre voltant persones que controlen la situació, que ràpidament es posen al capdavant i que, amb el simple fet d'escoltar-les, la resta ens sentim més tranquils i ens fan sentir la seguretat que tot anirà bé.

Aquestes dues setmanes han estat diferents per a tots, complicades per a la majoria i un autèntic drama per a molts. Les persones de més edat, aquelles que tantes i tantes vegades ens han donat suport, i, literalment, ens han salvat de nosaltres mateixos, han estat considerades com el sector de la població més vulnerable davant de la pandèmia que està afectant mig món. També ho han estat les persones amb malalties cròniques de totes les edats.

Durant els darrers dies, davant d’aquesta anguniosa situació, han sorgit referents a tots els àmbits de la societat que estan treballant al 2000% per tal de garantir la nostra seguretat i el nostre benestar. Mai podrem agrair al personal sanitari, policies, venedors i venedores dels productes primaris... tot allò que estan fent per nosaltres. A més, és en aquest context quan, de sobte, ens adonem que molt a prop de nosaltres hi ha persones que són considerades anònimes per la població, però que en realitat són extraordinàries.

Al nostre institut hem descobert aquest tipus de persones. Com és lògic, nosaltres ja intuïen el que podia oferir molt del nostre alumnat i com de lluny podia arribar, a més de tot el que podia aportar a la societat. Aquesta sospita ara s'ha confirmat amb el que per a ells és una iniciativa insignificant però que per a molts ciutadans i ciutadanes pot ser una ajuda d'incalculable valor.

A aquest vídeo podreu comprovar per què ho diem. Veureu als i les alumnes de l'Institut Europa oferint missatges motivadors i consells de prevenció per guanyar aquesta lluita. S'han posat al capdavant de la situació i tenen tota la nostra atenció. Són les nostres Superheroïnes i els nostres Superherois

"