Resultats exàmens B1- B2

Categoria: Notícies Escrit per Pilar Belloc Vist: 152

El nostre centre va ser seleccionat per formar part del programa experimental de suport a la certificació dels coneixements de llengües estrangeres fa tres anys i, des de llavors, cada any hem presentat alumnes que volen obtenir la certificació en llengua anglesa de nivell B1- B2. Com bé sabeu, el nivell B2 és requerit en algunes universitats per obtenir el títol acadèmic.

Cada any hi ha dues convocatòries: l’extraordinària de febrer i l’ordinària de juny. Acabem d’obtenir els resultats de la convocatòria extraordinària: tres alumnes s’havien presentat a l’examen de B2 i hem de felicitar la Keilisa Figuereo i l’Andrea Constantinescu, que, a banda de passar la prova, han obtingut una nota d’excel·lent. A la prova del B1 s’han presentat quatre alumnes i totes elles han aprovat amb notes entre notable i excel·lent: Melisa Borja, Anna Lechuga, Aoreej Manzoor i Aisha Sharma.

Sobretot, però, volem mostrar el nostre agraïment a la professora que les ha preparat per a l’examen, una antiga alumna nostra la Madalina Boina.

Felicitats a totes vosaltres!