La castanyada

Cada any, quan arribem a aquestes dates, els alumnes de les escoles catalanes celebren la festa de la Castanyada: venen castanyes per recollir diners per al viatge de fi de curs i s’ organitzen diversos tallers: pel·lícules de terror, karaoke, narracions de por, jornada esportiva, taller d’ioga, etc.

Aquest any els alumnes de quart, s’han encarregat de cuinar pastissos i empanades, cadascú ha fet el típic del seu país i hem pogut fer un tastet del “dulce de leche” de Paraguai , de les empanades de pollastre de l’ Equador, biscuit de llimona de Ciutat Real i un pastís de formatge del Priorat, entre altres.

N’hi havia tants que no creiem que hi hagi ningú capaç d’haver-los tastat tots. Però sí que podem assegurar que eren tots boníssims i, sense moure’ns d’aquí , ens hem pogut apropar a les diverses cultures i compartir–hi els nostres costums.

Finalment ens agradaria acabar aquest petit article donant les gràcies i felicitant les famílies i professors que han col·laborat preparant un pastís.