L'equip de professors i PAS us desitgem un bon estiu i esperem retrobar-vos al setembre amb forces i il·lusions renovades.

Adrià, Aitor, Dani, Eva, Francesc, Joan, Martí, Pepe, Salut, us agraïm les experiències i bons moments compartits i us desitgem molta sort en els vostres nous instituts.

Descanseu i gaudiu de les vacances!

El proppassat divendres 17 de juny a l'INS Europa vam celebrar la graduació dels nostres alumnes de 4t d'ESO. Ho van organitzar les mares de l'AMPA, amb la mestria amb que ens tenen acostumats i va ser una festa tant emotiva com divertida. Riallades a cor que vols barrejades amb llàgrimes d'emoció, aquestes sobretot en els dos moments àlgids de la tarda: primer amb l'Eric i la Núria a l'escenari i després amb l'aparició del Raúl a la pantalla.

Des d'aquí només ens queda desitjar molta sort tant als que es queden a l'Europa per fer batxillerat com als que marxen a fer cicles formatius a d'altres centres. Heu estat una molt, molt bona promoció.

Ja us trobem a faltar!

Last week it was the last class 4th ESO students shared with Hannah. This year, one more time, we have had the opportunity to learn and enjoy English in a real context with her. We are glad we could have you in class. Thanks for all your patience and help! Enjoy your summer! Europa is already missing you!

Amb bon ànim, comencem les #PAU2022

Sort a tots 🍀