Ja podeu consultar en la web de la MatMota els resultats i els classificats per la gran final de divendres, sorpreses, emocions i activitats mai vistes... Fantàstic treball organitzat pel departament de Matemàtiques en el que s'han implicat profes d'àmbits molt diversos: Felicitats !!

Durant la setmana es farà el repartiment, en les classes de matemàtiques, de les recompenses que hagi obtingut cadascú. Enhorabona a tots !

Veure tots

El Departament de Matemàtiques, amb la col·laboració de tot l’equip docent, organitza la Setmana de la MatMota, concurs anual de competència matemàtica.

La nova edició de la MatMota comença el dia: (π-1), -qui va dir que no havies de posar ja una mica d'enginy?-

I per escalfar els "motors" ja pots entrar en la web oficial i donar una ullada

Què opinen els joves de l’Hospitalet dels projectes Erasmus?

Ahir la nostra alumna Ritika Badsiwal, com a representant dels alumnes de l'Institut Europa, participants en el projecte Erasmus+ i la professora d'Anglès Pilar Belloc, coordinadora dels projectes europeus, van anar a la televisió de l'Hospitalet a explicar les seves experiències.

Si les voleu veure el programa senser, cliqueu aquí;

Aula L'H és el programa d'Educació de Televisió L'H. S'emet els dimecres a les 20 hores (i en posteriors reemissions 22 i 24h). Està estructurat en una secció d'entrevistes, un espai per a notícies d'actualitat, reportatges en profunditat i seccions de participació directa d'alumnes i professors. 

 

Comença un curs nou que esperem sigui ple d’aprenentatges i experiències enriquidores. L’equip de l’Institut Europa l’hem preparat amb il·lusió, sempre pensant com arribar millor a l’alumnat, com motivar-los perquè vulguin aprendre, com preparar-los per al futur, com fer que cada alumne doni el millor de si mateix.

El curs passat vam iniciar el treball per projectes. Alumnat i professorat tots vam aprendre, l’experiència va ser enriquidora per a tots. El resultat va ser positiu i enguany continuarem treballant en aquesta línia per establir aquest mètode d’aprenentatge al centre.

Més enllà del treball per projectes, tenim previstes noves aventures educatives, sempre amb l’objectiu d’arribar al major nombre d’alumnat. Això no obstant, també tenim previst de continuar amb el treball que l’equip ha anat duent a terme fins ara i que ha donat bons resultats en la formació de l’alumnat. Ens referim a bona part de la feina que sovint passa desapercebuda perquè ja forma part de l’activitat i la identitat del centre.

Com fem sempre, us anirem informant de tota l’activitat del centre al web i a través de les xarxes socials.

Equip de l’Institut Europa