Ja ha arribat el dia, i ens toca acomiadar-nos d'una de les nostres professores més carismàtiques: la Pilar. Escriure unes paraules de comiat no resulta gens fàcil, són molts anys plens de records, anècdotes, d'alegries i emocions compartides... les paraules fugen i surt del cor un sincer Gràcies, moltes gràcies!

Gràcies pel temps, per la teva exigència, entrega i exemple, per tantes hores de treball amagat, pel somriure en temps difícils... Han estat molts anys de dedicació als nostres alumnes, sense altre desig que veure'ls créixer, millorar i ajudar-los en la seva promoció personal, acadèmica i social.

Et trobarem a faltar

Et desitgem el millor en aquesta nova etapa que comences

L'any ha començat amb nous equipaments que la nostra AMPA ha adquirit i ens ha cedit. Es tracta de dues impressores 3D que hem muntat i que ja es troben totalment operatives. Una eina que afavorirà l'aprenentatge del disseny i la impressió en 3D. Un complement perfecte al projecte transversal de robòtica que realitza tot l'alumnat de l'ESO dintre del programa Tàndem.

Moltes gràcies !

Les noies i nois de l'institut han realitzat diverses activitats i accions de conscienciació i denúncia per dir PROU a la violència envers les dones i a qualsevol situació de #ViolenciaMasclista.

L'educació s'ha de convertir en motor de transformació i factor clau per canviar actituds, creences i comportaments sexistes.

💜👩‍🦰👩‍🦳👩‍🦱🧕👵👧💜

Per celebrar el Dia Internacional de les Dones, enguany els alumnes de 3r i 4t d’ESO, inspirats per les paraules d’algunes de les nostres intel·lectuals del darrer segle, han il·lustrat frases procedents de textos diversos i han confegit un mural que esperem que us agradi.

Les frases, obtingudes gràcies a la selecció feta per la Institució de les Lletres Catalanes, pertanyen a obres de cinquanta autores seleccionades i ens han permès conèixer l’escriptora, saber quins gèneres conrea i a quin text pertany el fragment escollit. A més a més, hem fet un treball de comprensió d’aquests fragments i els hem il·lustrat.

Com que són textos literaris, aquesta activitat ha estat una bona manera de fer caliu per començar a preparar la jornada literària dels Jocs Florals.