The students of 2nd ESO have spent three days in L'Espluga de Francolí and surrounding vilages to discover in situ how life was in Medieval Times. They have visited the medieval city of Montblanc, L'Espluga de Francolí and have participated in workshops, activities and games to deepen their understanding of the period.

To finish their work, on Thursday and Friday they have prepared a presentation of the work done and presented it in front of a jury.

All in all we have all had an interesting experience from many points of view and hope to repeat the experience on another topic next year.

El passat dimarts 26 d'abril, des del Servei Comunitari del nostre Institut, els alumnes de 4t van engegar al gimnàs una activitat conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits. Després d'una sessió d'informació van preparar el dia de donació fent un cartell informatiu amb el lema "Ho portes a la Sang". El dia indicat, de 10 a 14 h, va venir el personal del Banc de Sang per fer-ne les extraccions. Els alumnes van col·laborar acollint les persones i fent, durant tot el matí, una tasca d'informació pel barri. Prèviament es va informar a les famílies de l'activitat amb uns enllaços per apuntar-s'hi. Encara que la participació no va ser molt elevada, va ser suficient per cobrir els objectius marcats.

Els passats divendres, 21 i 28 de gener, l'alumnat de 1r ESO va poder gaudir d'un taller de música enfocat en la dansa i els instruments de l'Àfrica subsahariana. L'alumnat va aprendre a ballar alguns passos de dansa africana, així com també va tocar alguns dels instruments africans que el taller va oferir. A més, l'alumnat va reflexionar sobre aspectes de la vida a l'Àfrica.

Ja ha arribat el dia, i ens toca acomiadar-nos d'una de les nostres professores més carismàtiques: la Pilar. Escriure unes paraules de comiat no resulta gens fàcil, són molts anys plens de records, anècdotes, d'alegries i emocions compartides... les paraules fugen i surt del cor un sincer Gràcies, moltes gràcies!

Gràcies pel temps, per la teva exigència, entrega i exemple, per tantes hores de treball amagat, pel somriure en temps difícils... Han estat molts anys de dedicació als nostres alumnes, sense altre desig que veure'ls créixer, millorar i ajudar-los en la seva promoció personal, acadèmica i social.

Et trobarem a faltar

Et desitgem el millor en aquesta nova etapa que comences