Cooperatives INS Europa

Categoria: 4rt ESO Escrit per Blanca Gòmez Vist: 42

Divendres passat va tenir lloc a l'Institut Europa una Castanyada diferent, com no podia ser d'una altra manera, ara que tot a la nostra vida ho és. Tot i que la situació que vivim és força trista, els alumnes de l'institut van ser capaços de treure el seu millor somriure i les seves ganes de celebrar... i ho van passar d'allò més bé mirant-se ballar mútuament al super Tiktok que van preparar, intentant trobar un assassí virtual, participant a la Gran Rifa de Halloween, esmorzant llaminadures terrorífiques per un dia (per un dia, eh?)...

Sí, heu llegit bé. Enguany els i les alumnes de quart que cursen l'assignatura d'Emprenedoria ho han tornat a fer: tot i les dificultats, les dues cooperatives que estan engegant aquests empresaris i empresàries van ser capaces d'organitzar les tradicionals activitats que els ajuden, en última instància, a finançar el seu viatge de final de curs.

Els alumnes van ser capaços d'organitzar una rifa d'una cistella plena de coses maques, i de vendre esmorzar a tots els seus companys... amb el mèrit afegit d'haver elaborat ells mateixos el protocol de seguretat sanitària! Un munt de mèrit, que prova les ganes que hi estan posant. Enhorabona, cooperativistes!

Enhorabona, cooperativistes!