Sortida amb primer d’ESO al parc Can Boixeres

Categoria: 1er ESO Escrit per Montse Alonso Vist: 108

Com és habitual cada curs a l’Institut Europa, l’equip docent de primer d’ESO, durant la primera setmana de curs, treballa per intentar que l’alumnat que arriba de 6è de Primària tingui una fàcil adaptació al centre. Noies i nois vénen d’escoles diferents i es troben de cop en un centre nou, amb un professorat nou, amb noves companyes i companys i amb una nova manera d’organitzar les matèries.

Creiem que un bon inici de curs ens ajudarà a tots, alumnat i professorat, a sentir-nos més còmodes i a treballar millor durant tot el curs. És per això que valorem molt fer aquesta primera setmana d’acollida.

Per finalitzar la setmana d’acollida, el divendres 18 de setembre, els alumnes de primer d’ESO van fer una sortida al parc Can Boixeres de L’Hospitalet. Van anar caminant des de l’institut fins al parc. Un cop van arribar i després d’esmorzar, van fer una sèrie de jocs ben divertits, per tal que tots els alumnes es poguessin conèixer una miqueta més. Va ser una sortida breu, però molt ben aprofitada.